Termeni si Conditii, Garantie

Confidentialitate Date Clienti

Toate datele furnizate de dumneavoastra sunt strict confidentiale si nu vor fi transmise la terte persoane.

Conditii Utilizare Produse

INSTRUCTIUNI SPECIALE

- Nu alimentati purificatorul decat cu tensiune de 6-12Vc.c.!
- Feriti purificatorul de socuri mecanice puternice!
- Nu depozitati si nu utilizati purificatorul in medii cu umiditate excesiva sau expus la stropiri cu apa!

Purificatorul SALIN este garantat 2 ani de la cumparare pentru defectiuni constructive. Nu sunt incluse in garantie placile saline care se inlocuiesc conform instructiunilor de utilizare.

Perioada normala de utilizare este de 4 ani.

Reparatiile in si post garantie se realizeaza la producator. Produsele in garantie sunt reparate gratuit, dvs. achitand doar transportul.

Va rugam sa pastrati pe perioada garantiei amabalujul original al aparatului si al adaptorului, nedeteriorate, impreuna cu bonul/factura si certificatul de garantie.

Politica de returnare

Raporturile comerciale dintre cumparator si vanzator (www.salin.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Cumparatorul este obligat sa pastreze cutia si ambalajul original al produsului, toate accesoriile care l-au insotit, precum si fisa tehnica sau alt tip de documentatie, daca au fost livrate impreuna cu produsul. Produsul trebuie trimis inapoi insotit de toate acestea.

De asemenea, produsul returnat trebuie sa fie inapoiat in starea initiala in care a fost primit, fara a fi suferit deteriorari datorate unei folosiri necorespunzatoare. Cheltuielile de transport pentru returnarea unui produs vor fi suportate de Cumparator. Suma platita la achizitia produsului va fi returnata Cumparatorului in termen de maxim 30 de zile de la data returnarii produsului.

Va multumim!

 

Comentarii

foarte bun.recomand.
- andreeabadiu04@yahoo.com
Am aparatul de trei ani,il folosesc mai ales cind sint racit si sint super multumit de el
- gavrila stefan
Eu am deviatie de sept, rinita cronica si o secretie postnazala aproape permanenta. Iarna trecuta am cumparat aparatul Salin S2, ...
- magico
Foarte bun aparatul! Il folosesc de aprox 6 luni si sunt foarte multumit de el. Ma ajuta sa scap repede ...
- magico
Dpdv medical, aparatul are certe calitati si cred ca intr-adevar merita sa-l ai in casa. Dar, ca orice produs romanesc ...
- magico

Cosul de Cumparaturi

 x 
Coş gol

Accesare ContGo to top