Efecte medicale

 

Persoanele cu probleme respiratorii vor simti foarte repede o imbunatatire semnificativa a calitatii aerului, care va deveni astfel mai usor de respirat, mai proaspat. Totodata, este foarte posibil sa constatati rapid efecte favorabile semnificative, ca de exemplu acela de a utiliza mai rar sau deloc sprayurile antiasmatice. Va recomandam insa o deosebita atentie in abordarea problemelor dvs. curente de sanatate.

Prin efectele sale benefice, purificatorul de aer SALIN este recomandat ca adjuvant, in general persoanelor cu probleme ale cailor respiratorii, dar si persoanelor sanatoase, pentru cresterea rezistentei aparatului respirator.
Prin efectul sau de fluidizare a secretiilor cailor respiratorii si de tonifiere a vibratiilor cililor, permite eliminarea secretiilor si eliberarea traseelor respiratorii, favorizand o respiratie mai usoara si asigurarea unui "confort" in respiratie.

Frecvent produce desfundarea cailor nazale si chiar reducerea sforaitului.

Comentarii

foarte bun.recomand.
- andreeabadiu04@yahoo.com
Am aparatul de trei ani,il folosesc mai ales cind sint racit si sint super multumit de el
- gavrila stefan
Eu am deviatie de sept, rinita cronica si o secretie postnazala aproape permanenta. Iarna trecuta am cumparat aparatul Salin S2, ...
- magico
Foarte bun aparatul! Il folosesc de aprox 6 luni si sunt foarte multumit de el. Ma ajuta sa scap repede ...
- magico
Dpdv medical, aparatul are certe calitati si cred ca intr-adevar merita sa-l ai in casa. Dar, ca orice produs romanesc ...
- magico

Cosul de Cumparaturi

 x 
Coş gol

Accesare ContGo to top